Psykolog Maryam Testmann – Gentofte og Kgs. Lyngby

Psykolog online – Vigtigste fordele ved at få psykologbehandling online

Udover ’traditionel’ psykologbehandling tilbyder jeg også behandling online.

Online psykolog

Udover ’traditionel’ psykologbehandling tilbyder jeg også behandling online. Dvs. at vi kan have vores sessioner via en skærm, og at du på den måde kan få behandlingen hjemmefra.

Nedenfor har jeg skrevet lidt om fordelene ved at have samtaler med mig som psykolog online.

Kort fortalt indbefatter det bl.a.

  • Bekvemmelighed
  • Du kan få behandling når du er hjemme i dine egne omgivelser
  • Skal ikke bruge tid på transport
  • Større fleksibilitet for at finde et tidspunkt der passer dig
  • Geografisk uafhængigt

Læs mere nedenfor…

Om psykologbehandling online

Det første billede mange ofte får, når de tænker på psykologterapi er en person der ligger på en sofa hos en psykolog og taler om sine problemer og sin barndom.

I virkeligheden handler terapi om så meget mere. 

Psykologbehandling online kan hjælpe os med at håndtere alle mulige problematikker, herunder en bred vifte af løsninger i forbindelse med den menneskelige psyke og vores adfærdsmæssige mønstre og træk. 

Den eneste væsentligste forskel er, at i stedet for at have ansigt-til-ansigt sessioner, bliver sessionerne i stedet udført online med forskellige typer af videoopkaldsprogrammer, eller telefonsamtaler. 

Der er en del fordele forbundet med at have en psykolog online, og derfor er der i højere grad større efterspørgsel efter online-terapi.

Vigtigste grunde til at tale med en psykolog online

Du vil højst sandsynligt opleve mange fordele ved at have onlinesessioner hjemmefra.

Bekvemmelighed

Måske den vigtigste grund til at der er så høj efterspørgsel efter online psykologer i øjeblikket, det faktum at de tjenester de leverer, er så bekvemme. Du kan nemlig sidde derhjemme i dine egne omgivelser og have sessionen med mig som psykolog. 

Nemmere at åbne op online

Ligesom nogle mennesker har det lettere ved at formidle deres tanker og følelser skriftligt, er der også mange mennesker, der synes at det er nemmere at åbne op for deres følelser og tanker, når terapien foregår bag en skærm. 

De føler sig ofte mere afslappede i deres egne omgivelser, og da det ikke er en direkte ansigt-til-ansigt session, er det tit meget lettere for dem at tale om, hvad de virkelig tænker. 

Store fremskridt inden for teknologi

En af de vigtigste grunde til at online psykologbehandling nu er ved at blive meget populært, er på grund af de enorme fremskridt inden for moderne teknologi. 

Med alle disse enorme fremskridt i moderne teknologi, kan vi nu have en-til-en sessioner, uden at skulle forlade hjemmet. 

Lettere at finde et tidspunkt der passer dig

Når du får behandling online, vil det ofte også være lettere at finde et tidspunkt der passer alle, da fleksibiliteten er større.

Du skal heller ikke tænke på tidsforbrug til transport, etc.

Geografisk uafhængigt

Normalt behandler jeg primært i området omkring Gentofte og Kgs. Lyngby, men når vi har sessionerne online, betyder geografien ikke det helt store, så det betyder også at jeg kan tilbyde dig sessioner selvom du ikke bor i dette område, og også hvis du eksempelvis er ude at rejse.

Kom videre

Som sagt, så tilbyder jeg psykologbehandling online, og du er meget velkommen til at kontakte mig, så vi kan tale nærmere om mulighederne.

For at kontakte mig – Klik her…