Psykolog Maryam Testmann – Gentofte og Kgs. Lyngby

Testimonials – Hvad andre synes

Se hvad andre synes.

Testimonials

Private klienter

Mor til pige på 12, der havde angst

Mit barn har været i et kortere terapiforløb hos Maryam Testmann og gav udtryk for at føle sig tryg fra første samtale med Maryam.  Som forælder oplevede jeg fra første færd, at mit barn er blevet mødt med høj faglig ekspertise, omsorg, empati og dedikation. Det var mit indtryk at Maryam tilpassede sin tilgang og interventioner præcis således, at mit barn fik gavn af samtalerne fra første møde og efter kort tid kunne vi mærke positive resultater. På baggrund af både mit barns og min oplevelse af forløbet vil vi varmt anbefale Maryam til enhver, der søger psykologfaglig hjælp.

Pige, 13 år

Det er let at være åben overfor Maryam fordi hun forstår en. Hun er rigtig god til at bearbejde oplevelser som jeg har haft og give mig nogle redskaber som jeg bruger i min hverdag.

Mor til pige på 13 år

Kan kun give de varmeste anbefalinger til Maryam. Hun er meget nærværende og tryg og har gjort en kæmpe forskel i min datters liv.

Mor til dreng med angst-tanker

Maryam er meget dygtig og tillidsskabende med børn, og hjalp hurtigt og effektivt vores søn på 10 år med de problemstillinger han havde. Vi kan kun give de bedste anbefalinger og vil klart henvende os igen hvis der skulle være behov – om det er voksen eller barn!

Mor til pige med angst- og søvnproblemer

Vi har været super glade for din store hjælp. Vi har fået en tryg rar putning og soverutiner. Held og lykke med alt. Mange hilsner fra os.

Mor til dreng på 12 med angst og svær baggrund

Min søn har været i et forløb hos Maryam i lidt over et halvt år. I opstarten havde han rigtig meget angst. Han vågnede op til 6 gange pr nat. Nogle gange vågnede han ikke men græd/skreg i søvne. Han havde svært ved at holde øjenkontakt. Nu sover han igennem og har kun få udfald. Han kan selv gå fra rum til rum og går også i kælderen uden vi skal tænde lys osv. Vi arbejder stadigvæk med øjenkontakt hvis han skal tale med fremmede. Det er så vildt hvordan han har rykket sig.

Undervisning

Gittel Vogelius Brønd, Psykologfaglig leder, PPR, Albertslund Kommune

Kære Maryam
Tusind tak for dit oplæg om børn udsat for overgreb i fredags.
Det var et yderst relevant oplæg for os og selvom vi desværre ved meget om børn udsat for overgreb i Albertslund, så fik du, med din store viden og kompetence, alligevel beriget os betragteligt. Hele gruppen af psykologer, logopæder, pædagogiske vejledere og specialpædagogiske udviklingskonsulenter gav udtryk for, at dit oplæg var yderst relevant og at det skærpede vores opmærksomhed på, at vores viden om forskellige former for overgreb mod børn altid skal være i vores analyseapparat, når vi forsøger at forstå og fortolke børns handlinger og reaktionsmønstre.
Så igen – tusind tak. Vi vil anbefale dit oplæg til andre PPR kontorer.

Kristian Evendt, Leder af PPR, Albertslund Kommune

Tak for dit oplæg i dag. Super relevante pointer som giver anledning til refleksion om børn i udsatte positioner får den rette hjælp eller om vi i et stort krydspres nogle gange kan drage forhastede konklusioner. Kun gode anbefalinger herfra

Medarbejdere, Albertslund Kommune

Du er en dygtig formidler, behagelig fremtoning, rolig.
Stor viden/erfaring. Meget relevant med din PPR-baggrund til sådan nogen som os. God tidsstyrer.
En befrielse af sidde og modtage et velforberedt oplæg…

Du er en super formidler… Tak for denne gang. Håber vi ses igen…

Du er god til at formidle. Godt med de konkrete cases…

En god måde at oplægget er på – med viden – case – film. Tydelig høj stemme. Gode forklaringer…

Super interessant foredrag. Meget informativt…

Du var god! Dejligt du overholder tid og du gør det interessant og nemt forståeligt…

Tak for godt oplæg…

Meget inspirerende og informativt…

Medarbejdere, Hvidovre Kommune

Alle der arbejder med børn/unge kunne have gavn af det…

På baggrund af oplægget vil jeg være mere opmærksom på at have overgreb med som en ekstra hypotese…

… Det var helt sikkert oplysende…

‘Fik du noget ud af at høre oplægget?’ – JA… Meget…

‘Ville du anbefale oplægget til andre?’ – Bestemt…

Anne Tandrup, Specialkonsulent, Videreuddannelsen, Københavns Professionshøjskole

Vi havde stor fornøjelse af at bruge Maryam til undervisning på et kursus om Børnesamtalen til en gruppe af socialrådgivere i en kommune.  Indholdet var meget relevant, anvendeligt i praksis og veltilrettelagt. Maryam har særdeles gode didaktiske kompetencer og var meget vellidt af deltagerne. Hermed gives de allerstørste anbefalinger af Maryam.

Malene Kaa Rosted, Lektor, Københavns Professionshøjskole

Maryam Elahi Testmann deltog i juni 2021 som gæsteunderviser ved et rekvireret undervisningsforløb omkring inddragelse og samtaler med børn og unge. Kursisterne var sagsbehandlere i en familieafdeling. Maryam underviste på kursusdag 3 ved en børneworkshop, hvor hendes oplæg omhandlede samtaler med små børn. Maryams undervisning tog udgangspunkt i ønsker og behov fra kursisterne, og omhandlede blandt andet samtaleteknikker, nonverbale signaler, samtaler med børn med diagnoser samt at observere små børn. Maryam er en dygtig underviser, som er nærværende og autentisk, og hun formår at inddrage sin egen viden og praksiserfaring på en måde, der inspirerer kursisterne til at udvikle deres egen praksis.